Ta hjälp av en CRM-expert

Våra konsulter är experter på CRM och har spetskompetens inom marknadsledande system som Salesforce. Vi stöttar er verksamhet där det behövs med allt från rådgivning till implementation, anpassning, utbildning och support av CRM.
CRM för små och stora organisationer
Beroende på ert sätt att arbeta och era behov så finns det olika CRM-system att välja på.  Vi vill ge dig som kund rätt förutsättningar att hitta det CRM-system som passar er verksamhet. Därför erbjuder vi ett brett utbud av marknadens främsta system. Med ett väl anpassat CRM-system får organisationen alla affärsverktyg som behövs - på en och samma plattform.
våra crm-system
Nöjda kunder
Våra konsulter
Pia Relations har konsulter med expertkompetens inom en rad olika områden. Vi brinner för att införa systemlösningar som genererar resultat - för både företag och anställda. Vi finns tillgängliga på heltid eller via support för er med mindre behov.
Verksamhetskonsult
Applikations- & Automationkonsult
Frontend- och Backendutvecklare
Systemarkitekt
Marknadskonsult
Fråga en CRM-expert
Hur lång tid tar en CRM-implementation?

För våra CRM-experter tar en implementation i regel en till två månader, men beroende på komplexitet och hur mycket anpassningar, integrationer och automatiseringsregler som skall sättas upp kan tiden variera. Ju fler anpassningar och integrationer, desto längre tid tar implementationen. Vi tycker inte att det ska ta evigheter att införa ett välanpassat CRM. Därför jobbar våra CRM-experter effektivt och strategiskt för att korta ner implementationsfasen – så att ni snabbt kan få användning av det nya systemet (förutsatt att du som kund inte har andra önskemål).

Vad kostar ett CRM-system?

Priset baseras på hur många timmar ett arbete tar att genomföra och vilket CRM-system man väljer att implementera. Ju fler krav och anpassningar systemet behöver uppfylla, desto längre tid tar arbetet - vilket i sin tur speglar kostnaden. Tar man hjälp av en CRM-expert för att få ett välanpassat CRM med integrationer kan priset därför variera mellan 100.000 - 400.000 kr utan licenskostnader. Vi på Pia Relations arbetar alltid utifrån fasta timbaserade konsultpriser kopplade till förbestämda resultat. Det gör vi för att undvika överraskande kostnader och för att du som kund ska känna dig trygg med vad du kan förvänta dig.

Vilka övriga verktyg kan jag integrera med mitt CRM?

De CRM-system vi implementerar är flexibla och tillåter de flesta integrationer med övriga verktyg. Outlook, Slack, Fortnox och Dropbox är bara några av de verktyg som sömlöst kan integreras med ditt CRM. Med hjälp av integrationer undviker du inte bara dubbelarbete, du får också tillgång till all viktig data på en och samma plattform.

Vad är ett CRM-system?

CRM står för Customer Relationship Management och är ett verktyg som används för att hantera kunder och affärer på ett effektivt sätt. CRM-system går att applicera hos alla företag men berör främst avdelningar inom försäljning, marknadsföring och service. Enkelt förklarat kan du se systemet som din digitala ”adressbok” som samlar mängder av effektiva funktioner och smarta verktyg för att hantera kunder och affärer i en molnbaserad plattform.

Vem är CRM till för?

CRM-system är till för alla företag – oavsett storlek. På dagens konkurrensutsatta marknad ställs högre krav från konsumenten där de företag som inte hänger med, blir utbytta direkt. Med ett CRM-system som stöd för dina kundrelationer kan du alltid ligga steget före och leverera uppdaterad och relevant information till dina kunder. Våra CRM-experter kan anpassa system efter allt ifrån stora globala bolag till nystartade mikroföretag – och självklart till ett rättvist pris.

Redo att växa med CRM?
Ring, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär så får du prata med någon  av våra crm-experter.
Hantering av personuppgifter
Vid kostnadsfria nedladdningar och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Pia Relations för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Pia Relations digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Pia Relations för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.Jag är införstådd med att jag, som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Pia Relations: support@piarelations.com eller via telefon: +46 8 555 240 40
Tack för att du kontaktar oss!
Vi hör av oss till dig så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.