Vi hjälper dig med CRM.

Skapa bättre kundrelationer och öka er försäljning med hjälp av effektiva och användarvänliga CRM.

Rådgivning

Att välja rätt CRM baserat på organisationens behov är inte alltid lätt och det finns en uppsjö av lösningar på marknaden.
I ett sådant läge kan det vara skönt att prata med en objektiv rådgivare - det är här vi kommer in. Våra konsulter besitter kunskap inom flertalet CRM lösningar så som, Salesforce, HubSpot, Dynamics med fler, vilket gör att vi kan vara opartiska i rådgivningen mot dig som kund.

Implementering

Oavsett om du som kund vill implementera ett helt nytt CRM- system eller ändra i ett befintligt så hjälper vi dig. Vi ser till att anpassa alla lösningar och nödvändiga funktioner efter era unika behov. Vi gör även regelbundna systemtest, felrättningar och håller utbildning inom systemet, så att alla i organisationen snabbt kan få användning av den nya CRM-lösningen.

Rätt CRM hjälper dig

Göra fler och bättre affärer

Behåll starka relationer med dina kunder

Ta beslut baserat på fakta

Förbättra effektivitet och samarbete

Välj mellan support per timme eller heltidskonsult

Litet behov

15 timmar / månad

10.000 SEK

Mellan behov

45 timmar / månad

30.000 SEK

Stort behov

70 timmar / månad

40.000 SEK

CRM-support per timme;


-I våra supportavtal ingår all vår expertis! Vi hjälper er med att ifrån automatisering av CRM till, integrationer, migrering, support & övriga processer.

- Alla våra konsulter är certifierade inom flertalet CRM-lösningar.

Kontakta mig


-Är du i behov av mer hjälp och behöver en dedikerad konsult till ett längre uppdrag?

Smarta System

Det bästa systemet är det som passar just ert unika företag. Vi skräddarsyr en digital plan i nära samarbete med er där våra verktyg hjälper er hålla koll på varje lead och anpassa kommunikationen efter den potentiella kundens behov och intresse.

Våra konsulter.

Verksamhetskonsult

  • I början av en process, oavsett om du som kund vill implementera ett nytt system eller ändra i ett befintligt krävs en djupgående analys. Här går vi igenom alla viktiga delar inför ett nytt projekt och sammanställer dem i en förstudie som delas med alla inblandade.
  • Kontakt

Applikations- & Automationskonsult

  • Applikationskonsulten fungerar lite som en digital snickare, här hjälper vi er att skräddarsy systemet och den faktiska vyn så att CRM-systemet blir så användarvänligt och effektivt som möjligt.
  • Kontakt

Utvecklare

  • Utvecklaren är konsulten som arbetar med alla funktioner. Det innebär allt ifrån kodning till systemrendering och mycket annat. Våra utvecklare gör även regelbundna systemtest, felrättningar och håller utbildningar i systemet.
  • Kontakt

Marknadsföringskonsult

  • Med hjälp av moderna marknadsverktyg och kundanpassad marknadsföring stärker du dina kundrelationer och ökar din försäljning. Vi hjälper dig hela vägen med support, anpassning och konsultering.
  • Kontakt

Kom igång med CRM idag.

Kontakta oss.

Ring, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär så får du prata med någon av våra experter.

Uppstartsmöte

Här går vi igenom era behov och målsättningar för att identifiera vilket CRM-system som passar bäst för just er organisation.

Pia Magic

Nu börjar det roliga. Här kopplas konsulterna in och arbetar under hela projektets gång som er extra kollega. Beroende på kravställning så hjälper vi till med allt ifrån analys till implementation, applikation, och utveckling.

Boka ett kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret nedan och ta ert CRM-system till en ny nivå

Jag har läst och accepterar hur Pia hanterar personuppgifter

Vi använder oss inte utav nyhetsbrev så du kan vara lugn, vi kommer inte att anfalla din inkorg

Tack för ditt intresse. Vi återkopplar snarast =)
OJ! Något gick fel. Försök igen eller kontakta oss på support@piarelations.com