Make things better.

Make better things.

Skapa bättre kundrelationer och öka er försäljning med hjälp av effektiva och användarvänliga CRM-lösningar.

Salesforce Sales Cloud

Progress Up

Cloud hjälper er att hålla koll på varje potentiell och befintlig kund, standardiserar komplexa säljprocesser och ökar teamets prestation genom effektiva lösningar.

Läs mer

Salesforce Field Service

Mobile symbol

Field Service är en CRM-lösning som optimerar arbetet som sker utanför kontoret - på fältet. De smarta lösningarna hjälper er att hålla koll på alla rörliga delar inom verksamheten som behöver planeras/ schemaläggas, spåras, organiseras eller rapporteras.

Läs mer

Salesforce Service Cloud

Heart Symbol

Service Cloud avlastar er supportavdelning genom smarta AI-drivna lösningar som hjälper er organisation att skapa kundupplevelser i världsklass.

Läs mer

Salesforce Einstein

Idea lamp

Grunda beslut på fakta! Med Salesforce Einstein kan ni förutse oönskade affärsresultat och agera snabbare genom AI-drivna lösningar. Med hjälp av databaserade analyser får ni ett heltäckande underlag att fatta viktiga beslut på och ni kan välja rätt väg för att öka försäljningen.

Läs mer

Salesforce Marketing Cloud

Human in a circle

Sprid kommunikation på ett sätt som engagerar och konverterar! Skapa långsiktiga kundrelationer och få kontroll över vad målgruppen värdesätter genom mätbara moderna marknadsmetoder.

Läs mer

Smarta System

Det bästa systemet är det som passar just ert unika företag. Vi skräddarsyr en digital plan i nära samarbete med er där våra verktyg hjälper er hålla koll på varje lead och anpassa kommunikationen efter den potentiella kundens behov och intresse.

Våra konsulter.

Applikations- & Automationskonsult

  • Applikationskonsulten fungerar lite som en digital snickare, här hjälper vi er att skräddarsy systemet och den faktiska vyn så att CRM-systemet blir så användarvänligt och effektivt som möjligt.
  • Kontakt

Verksamhetskonsult

  • I början av en process, oavsett om du som kund vill implementera ett nytt system eller ändra i ett befintligt krävs en djupgående analys. Här går vi igenom alla viktiga delar inför ett nytt projekt och sammanställer dem i en förstudie som delas med alla inblandade.
  • Kontakt

Utvecklare

  • Utvecklaren är konsulten som arbetar med alla funktioner. Det innebär allt ifrån kodning till systemrendering och mycket annat. Våra utvecklare gör även regelbundna systemtest, felrättningar och håller utbildningar i systemet.
  • Kontakt

Marknadsföringskonsult

  • Med hjälp av moderna marknadsverktyg och kundanpassad marknadsföring stärker du dina kundrelationer och ökar din försäljning. Vi hjälper dig hela vägen med support, anpassning och konsultering.
  • Kontakt

Kom igång med CRM idag.

1. Kontakta oss.

Ring, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär så får du prata med någon av våra experter.

2. Uppstartsmöte

Här går vi igenom era behov och målsättningar för att identifiera vilket CRM-system som bäst passar för just er organisation.

3. Pia Magic

Nu börjar det roliga. Här kopplas konsulterna in och arbetar under hela projektets gång som er extra kollega. Beroende på kravställning så hjälper vi till med allt ifrån analys till implementation, applikation, och utveckling.

Ta ert CRM-system till en ny nivå

Boka ett kostnadsfritt möte

Kom igång

Våra Partners