Systemarkitekt
Är du i behov av en problemlösande systemarkitekt som förstår era utmaningar och kan översätta mål till faktiska lösningar och teknisk beskrivning?
Systemarkitekten är med från starten av ett nytt CRM-arbete och ansvarar för den tekniska infrastrukturen under hela projektets gång. Vi ser till att ni får ut maximal kapacitet av er CRM-investering där smart teknik tillsammans med kreativa lösningar ger er ett användarvänligt system med fokus på kvalitet. Våra systemarkitekter är duktiga på att se vad som behöver göras. De förädlar idéer till innovativa strategier och får teamet att arbeta mot gemensamma mål. Vi håller oss ständigt uppdaterade och utbildar oss kontinuerligt för att ligga i framkant vad det gäller nya trender och teknik.

Vi har en bred kundbas och erfarenhet från olika branscher, bland andra finans, bank, sjukvård och telekom. Genom ett agilt arbetssätt och beprövade metoder har vi hjälpt företagen att skapa lönsamma system för hela organisationen.
Möt några av våra konsulter
Henrik Lindgren - Marknadskonsult
Henrik är en senior CRM-konsult som med sin tidigare bakgrund inom IT-säkerhet har en god förståelse för kombinationen av säkra och väl implementerade system. Han är en nyfiken problemlösare som inte räds en utmaning. I arbetet sätter han kundens behov först och strävar alltid efter att leverera det där lilla extra.
Sebastian Gidlöf - Applikationskonsult
Sebastian är en engagerad och analytisk applikationskonsult. Han har lätt för att knyta kontakter och trivs i samarbete med andra. Hans tidigare erfarenhet inom försäljning gör att han kan se komplexa problem från olika synvinklar och komma med förbättringsförslag som fokuserar på både kund- och affärsnytta.
Daniel Ahl - Frontend-& Backendutvecklare
Daniel är en ansvarstagande och kreativ utvecklare med fokus på både frontend- & backendutveckling. Han har djup förståelse för det tekniska och är van vid att arbeta med komplex systemutveckling i större projekt. Som person är han positiv och finner lösningar på det mesta. Han har en god pedagogisk förmåga och är van vid att snabbt byta fokus i en levande arbetsmiljö.
Är du i behov av konsult?
Vi har konsulter för ditt CRM-projekt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Analys och rådgivning.
Implementering och integration av andra system.
Skräddarsydda layouter och funktionsområden.
Onboarding och workshops.
Förvaltning och support.