Salesforce CRM
Salesforce CRM är ett molnbaserat system som används flitigt världen över och är en heltäckande lösning för er organisation. Tillsammans med en rad molnbaserade applikationer får ni tillgång till alla verktyg ni behöver för att hantera försäljning, marknadsföring, fältarbete och service – oavsett bransch eller behov.
CRM för hela organisationen
Salesforce är experter på kundvård och har utformat CRM-systemet för att användaren på bästa sätt ska kunna följa, mäta och optimera kundens resa. Med full insyn i leveransprocessen, kraftfulla verktyg och en 360 graders vy av kunden får organisationen goda förutsättningar att nå dynamiska mål. Med stöd från Salesforce AI-baserade analysverktyg delges exakta rapporter i realtid som hjälper er att förutse oönskade resultat och nya affärsmöjligheter.
Rätt förutsättningar för tillväxt
Salesforce CRM är uppbyggt på licenser. Du kan börja med att införa ett CRM-system för säljarna för att sedan integrera marknadsföring, service och fältarbete – helt i er takt. Varje licens är byggd för att fungera utmärkt i sig självt och ännu bättre tillsammans.
Smidiga integrationer för en enklare vardag
Att arbeta i ett och samma system förenklar vardagen och skapar bättre struktur. Salesforce flexibla CRM tillåter er att sömlöst integrera alla era övriga verktyg som Outlook, Slack, e-signering med flera så att ni på ett enkelt sätt får tillgång till all viktig information. Lika enkelt är det att automatisera repetitiva arbetsuppgifter som mejlutskick, offerter, ordrar och liknande. Det minskar manuellt arbete och sparar tid för anställda.
Salesforce för det lilla, medelstora och stora företaget
Med Salesforce CRM-system får ni ett stabilt och uppdaterat affärssystem med den flexibilitet ni behöver för att växa. Systemet passar lika bra för er som söker en färdig lösning, som för er som vill skräddarsy systemet helt efter egna krav och förutsättningar.

Med den senaste tekniken och många års erfarenhet är Salesforce ett kraftfullt verktyg för er organisation.
CRM-konsulter specialiserade inom Salesforce
Vi har konsulter för ditt CRM-projekt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Analys och rådgivning.
Implementering och integration av andra system.
Skräddarsydda layouter och funktionsområden.
Onboarding och workshops.
Förvaltning och support.