Säg hej till vår CRM-praktikant

Hej jag heter Victor, är 30 år gammal och läser sista terminen på min kandidatexamen inom Data- och Systemvetenskap vid Stockholms universitet.

Hur känns det att vara på plats hos oss på Pia Relations?

Fantastiskt roligt! Pia är ett otroligt spännande företag att göra praktik hos. Från start har jag känt mig både välkomnad och utmanad.

Varför valde du att studera Data- och Systemvetenskap?

Jag har alltid varit intresserad av IT och är en väldigt systematisk person. Jag gillar att vara i gränslandet mellan IT och organisation så det kändes som en perfekt utbildning för mig. Sen gillar jag att undersöka lösningar och försöka förbättra dem, så att analysera verksamheter och se hur de kan förbättras med hjälp av IT-system är de bästa av två världar.

Vad hoppas du på att få lära dig under din praktikperiod?

Förhoppningsvis får jag chans att skaffa mig praktisk erfarenhet som CRM-konsult. Jag hoppas på att få vara involverad i riktiga projekt där jag tillsammans med kompetenta kollegor får utvecklas och lära mig mer om CRM.

När du inte studerar/jobbar, vad gör du då?

Jag lägger mycket tid på att utveckla min kunskapsbas inom IT och CRM, så när jag inte pluggar gillar jag att utmana mig själv och lära mig nya saker. Utöver det så tränar jag en del och älskar kallbad och bastu, så det försöker jag finna tid till så ofta jag kan.

Ange dina kontaktuppgifter

Jag har läst och accepterar hur Pia hanterar personuppgifter

Vi använder oss inte utav nyhetsbrev så du kan vara lugn, vi kommer inte att attackera din inkorg :)

Tack för ditt intresse. Vi återkopplar snarast =)
OJ! Något gick fel. Försök igen eller kontakta oss på support@piarelations.com