Ny kollega på Pia Relations

December 4, 2020

Hej Fredrik! Du är ny hos oss på Pia Relations. Berätta, vem är du?

- Jag heter Fredrik Schenatz och är 46 år. Jag har arbetat som CRM-konsult i hela 25 år nu, vilket gett mig en hel del erfarenhet och spännande lärdomar från projekt i olika branscher. Jag kommer närmast från företaget Sogeti AB där jag arbetat som lösningsarkitekt inom D365 CE. Under åren har jag även haft förmånen att få arbeta med de största CRM-systemen på marknaden så som, Salesforce, Sugar CRM, Lime, D365 CE och Super Office på både nationell och internationell nivå.

Jag vill betrakta mig själv som CRM-evangelist med kunden i främsta fokus då jag brinner för att hjälpa organisationer att kunna fokusera på sin core business.

Hur känns det att vara här?

- Det känns mycket bra att få komma till Pia Relations och att få hjälpa kunder att automatisera och effektivisera sina affärsprocesser med primärt fokus på Sales cloud och Service cloud.

Vad kommer du att arbeta med på Pia?

- Primära arbetsuppgifter är att hjälpa organisationer & företag att effektivisera och automatisera sina affärsprocesser. Jag kommer även att arbeta som teamansvarig och på sikt ta över funktionen som konsultansvarig, vilket ska bli roligt!

 

Vad kommer att vara din målsättning med den första tiden på PIA?

- Min primära målsättning är att etablera support & konsultrutiner samt ta fram ett supportavtal. Jag vill även skapa en paketering avseende Sales Cloud.

 

Vad är dina största styrkor?

- Jag skulle säga att mina största styrkor är flexibilitet, lösningsfokus, affärsmannaskap och kundfokus!

 Vad inspireras du av?

-Jag inspireras utav kunders digitala transformation och att tillsammans med kund få automatisera och effektivisera deras affärsprocesser. Att få ta fram en lösning som organisationen kan anamma och se deras resa med hjälp av all ny teknik som en molntjänst har att erbjuda.

 

Nu när du varit hos oss i några veckor, vad tycker du än så länge skiljer oss mest från dina tidigare erfarenheter?

- Dynamiskt företag där alla hjälper alla oavsett vilken roll / funktion du har inom Pia Relations AB. Det känns väldigt roligt att få vara en del av teamet!

Varmt välkommen Fredrik, vi är väldigt glada över att ha dig på plats och ser fram emot att arbeta tillsammans med dig!

 

 

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Ange dina kontaktuppgifter

Jag har läst och accepterar hur Pia hanterar personuppgifter

Vi använder oss inte utav nyhetsbrev så du kan vara lugn, vi kommer inte att anfalla din inkorg

Tack för ditt intresse. Vi återkopplar snarast =)
OJ! Något gick fel. Försök igen eller kontakta oss på support@piarelations.com