God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år önskar vi på Pia Relations!🎅

2020 summerar ett speciellt år som bjöd på en berg- och dalbana av motgångar, framgångar och förändringar. Trots att detta år varit speciellt på alla sätt och vis, så har det även bjudit på en hel del positiva händelser för oss på Pia Relations.

Några av dessa skulle vi vilja dela tillsammans med er.

❤️Ny samarbetspartner: Vi har blivit partners med Nordens ledande bolag inom e-signerings lösningar, Scrive. Vilket vi är både glada och stolta över. Scrive erbjuder en komplett och framförallt säker e-signeringslösning, som går att integrera med CRM-system.

❤️Kollegor: 4 nya kollegor kom på plats i form utav 3 heltidsanställda och en praktikant, vilket förstärkt både sälj, marknads- och konsultteamet. Tjohoo!

❤️Nytt kontor: Okej vi flyttar i januari, men beslutet togs 2020. Vi kommer att sitta kvar på samma adress men nu på ett nytt och större kontor.

❤️Ny grafisk profil: Vår nya grafiska identitet och även marknadsstrategi har förändrats helt inom Pia. Vilken inneburit ny logga, nytt typsnitt, ny hemsida- ja you name it!

❤️Välgörenhet: Vi har valt att engagera oss i organisationen SE BARNEN i deras arbete för barn och unga som upplevt våld i hemmet. Detta har vi gjort genom att skänka pengar och sprida budskapet på våra sociala kanaler, så att fler engagerar sig och uppmärksammar frågan.

Slutligen vill vi önska er alla en riktigt god jul, med avkoppling, kärlek, god mat och allt annat som hör julen till!

Cyber-kram från oss på Pia💌

 

Ange dina kontaktuppgifter

Jag har läst och accepterar hur Pia hanterar personuppgifter

Vi använder oss inte utav nyhetsbrev så du kan vara lugn, vi kommer inte att attackera din inkorg :)

Tack för ditt intresse. Vi återkopplar snarast =)
OJ! Något gick fel. Försök igen eller kontakta oss på support@piarelations.com