Avslutande intervju med vår praktikant Ymje

I fredags var det Ymjes sista dag hos oss som praktikant.

Hon har gjort ett strålande jobb och bidragit med både energi, kunskap och laganda. Detta har lett till att hon nu fått en anställning hos oss, vilket vi såklart firar med en digital AW! Som ett litet avslut på praktiken har vi även passat på att intervjua Ymje, där vi bett henne svara på några noggrant utvalda frågor.

Varför valde du att göra din praktik hos oss på Pia Relations?

För det första så fick jag ett väldigt bra intryck på intervjun. Jag kände att det var en välkomnande plats där jag kunde få möjlighet att lära mig mycket spännande CRM-kunskaper inom olika områden. Det märktes att ledningen värnar mycket om sina kollegor, kunder och företaget i sig.

Vad har du fått lära dig under praktiken?

Mycket! Jag har lärt mig allt ifrån att på egen hand strukturera en integration mellan två plattformar till att arbeta i team kring layout, nya programspråk och ramverk samt en hel del admin-kunskaper i Salesforce. Varje dag är djupgående och lärorik :)

Vad har varit det bästa med att arbeta på Pia Relations?

Pia relations är ett företag som är fyllt av människor som bryr sig om varandra. Det är en öppen kultur där nyfikenhet och lärdomar delas. Möjligheten att göra fel, för att sedan förstå vad som hände, utvärdera och ta lärdom är någonting som är välkommet och det har hjälpt mig mycket i min professionella utveckling.

Rekommenderar du andra IT intresserade att söka sig till oss för praktik?

Definitivt! Det finns gott om utrymme för både utveckling, eget ansvar och bra kollegor som har ett genuint intresse för att det ska gå bra för dig!


Tack för den här praktikperioden Ymje!

Är du sugen på att praktisera eller arbeta hos oss på Pia Relations? Vi letar ständigt efter nya talanger som vill vara med på vår tillväxtresa! Välkommen att skicka in din spontanansökan här!

Ange dina kontaktuppgifter

Jag har läst och accepterar hur Pia hanterar personuppgifter

Vi använder oss inte utav nyhetsbrev så du kan vara lugn, vi kommer inte att attackera din inkorg :)

Tack för ditt intresse. Vi återkopplar snarast =)
OJ! Något gick fel. Försök igen eller kontakta oss på support@piarelations.com