Optimera din marknadsföring
med CRM
Kundresan ser olika ut för varje unikt företag. Våra konsulter hjälper dig att optimera din.
kontakt
Våra konsulter är specialister på att implementera mätbara och effektiva CRM-system som tillåter dig att bygga steg för den digitala kundresan och skapa personliga upplevelser via mejl, mobil, annons och webbplats.  Alla steg i kundresan går att automatisera baserat på vart din besökare är i sin köpresa. Det hjälper dig att nå ut med relevant information på rätt plats, vid rätt tid.

Via CRM-systemet kan du hämta in och utnyttja data från alla avdelningar såsom försäljning och service vilket stöttar processen. Det ger dig fler kundinsikter som skapar relevant innehåll. Verktyget hjälper sälj- och marknadsavdelningen att enklare nå gemensamt uppsatta mål och få kontroll över kundens behov så att ni tillsammans kan förbättra upplevelsen.

Att få tillgång till all viktig kundinformation i ett och samma system hjälper dig att tydligt kunna se behov, utvärdera och optimera - vilket idag anses som avgörande för en vinnande marknadsstrategi.
Vilka marknadsföringsverktyg implementerar vi?
Våra konsulter anpassar och implementerar främst marknadsföringsverktyg som Salesforce där fokus ligger på att optimera och förbättra kundresan.
Vi har redan ett eget marknadsföringsverktyg. Kan era konsulter
integrera det till vårt CRM-system?
Svar ja. Om plattformarna har så kallade öppna Api:er (application program interface) kan konsulterna  bygga eller anpassa delar av CRM-systemet så att den data man vill synkronisera från marknadsverktyget automatiskt kopplas till ert CRM-system. Då överförs enkelt all relevant information till CRM-systemet - helt automatiskt.
Möt några av våra konsulter
Henrik Lindgren - Marknadskonsult
Henrik är en senior konsult inom CRM och med sin tidigare bakgrund inom IT-säkerhet har han god förståelse för kombinationen av säkra och väl implementerade system. Han är en nyfiken problemlösare som inte räds en utmaning. I arbetet sätter han kundens behov först och strävar alltid efter att leverera det lilla extra.
Sebastian Gidlöf - Applikationskonsult
Sebastian är en engagerad och analytisk applikationskonsult. Han har lätt för att knyta kontakter och trivs i samarbete med andra. Hans tidigare erfarenhet inom försäljning gör att han kan se komplexa problem från olika synvinklar och komma med förbättringsförslag som fokuserar på både kund- och affärsnytta.
Daniel Ahl - Frontend-& Backendutvecklare
Daniel är en ansvarstagande och kreativ utvecklare med fokus på både frontend- & backendutveckling. Han har djup förståelse för det tekniska och är van vid att arbeta med komplex systemutveckling i större projekt. Som person är han positiv och finner lösningar på det mesta, han har en god pedagogisk förmåga och är van vid att snabbt byta fokus i en agil arbetsmiljö.
Är du i behov av konsult?
Vi har konsulter för ditt CRM-projekt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Analys och rådgivning.
Implementering och integration av andra system.
Skräddarsydda layouter och funktionsområden.
Onboarding och workshops.
Förvaltning och support.