Om oss..👇

Vi är Pia Relations


Er framgång - är vår framgång, klyschigt men sant. Pia Relations är ett mindre skandinaviskt IT-bolag som grundades 2018 i hopp om att förändra CRM-branschen. Vi vill utmana jättarna genom att tillhandahålla hög kvalitet till ett ekonomiskt hållbart pris där trygghet och engagemang alltid ligger i fokus.

Varför välja oss?


Engagemang i kombination med ett genuint intresse för kunden genomsyrar vår företagskultur. Målet inom bolaget har alltid varit att komma ut till kunden och visa på värde snarare än att gå med vinst. Vi vill skilja oss från resterande CRM- företag genom att visa på stort engagemang i varje projekt och därmed även utmana kunden.  Som CRM-konsult är det viktigt att våga komma med kreativa och effektiva förslag som kunden i slutändan kommer att uppskatta.

Trygghet för kund


För oss är trygghet för kunden alltid i fokus. Vi har därför valt att arbeta utifrån ett fast konsultpris som är kopplat till förbestämda resultat. Detta gör vi för att undvika springande kostnader och för att du som kund ska känna dig trygg

Kompetensutveckling för anställda


Vi tror på varje individs förmåga och intresse att utvecklas, därför erbjuder vi alla anställda kurser för att höja kompetensen inom sitt arbetsområde. Även om vi såklart helst ser att alla anställda ska arbeta hos oss för resten av livet, så inser vi också att det kanske inte alltid är så det kommer att se ut. Att samla på sig kunskap och kompetens genom kurser och utbildningar är en win-win situation för både oss som företag och våra anställda.

Personal som trivs


Pia är ett relativt litet bolag vilket på ett naturligt sätt bidragit mycket till vår företagskultur. Vi gillar att umgås tillsammans vilket ofta leder till en runda coup (ett spel) efter lunchen, eller en AW senare på veckan. På samma sätt som att vi gillar att spela spel och umgås så tycker vi även om att utvecklas tillsammans och delar gärna med oss av kunskap för att hjälpa varandra att lyckas.

Hälsa


För oss är hälsa och frihet under ansvar prio för våra anställda. Mår man bra- så gör man bra. Vi erbjuder därför friskvårdsbidrag och möjligheten att arbeta hemifrån tisdag-torsdag. Varje individ får möjligheten att själv styra sin tid, under förutsättningarna att man är tillgänglig under dagtid. Vi tror inte på konceptet att ha en chef som detaljstyr varje move, utan väljer att lita på att våra anställda har förmågan att själv planera sin tid så att arbetet blir gjort. Fair right? 🙌

Nu när du vet lite mer om oss, kanske du vill ta en titt på våra tjänster?

Tjänster

Läs mer om hur Pia grundades?

Story

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara en del av vårt team!

Spontanansökan