Om oss..👇

Vi är Pia Relations


Er framgång - är vår framgång, klyschigt men sant. Pia Relations är ett mindre skandinaviskt IT-bolag som grundades 2018 i hopp om att förändra CRM-branschen. Vi vill utmana jättarna genom att tillhandahålla hög kvalitet till ett ekonomiskt hållbart pris där trygghet och engagemang alltid ligger i fokus.

Varför välja oss?

Engagemang i kombination med ett genuint intresse för kund genomsyrar vår företagskultur. Målet inom bolaget har alltid varit att visa på värde snarare än att gå med vinst. Vi vill skilja oss från resterande CRM- företag genom att visa på stort engagemang i varje projekt där utmaning, tillit och kreativitet ligger i fokus. Som CRM-konsult är det viktigt att våga komma med effektiva och ibland utmanande förslag som kunden i slutändan kommer att uppskatta. 

Trygghet för kund


För oss är trygghet för kunden alltid i fokus. Vi har därför valt att arbeta utifrån ett fast konsultpris som är kopplat till förbestämda resultat. Detta gör vi för att undvika springande kostnader och för att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av leverantör.

Kompetensutveckling för anställda


Vi tror på varje individs förmåga och intresse att utvecklas och förbättras, därför erbjuder vi alla våra anställda kurser för att höja sin kompetens inom respektive arbetsområde. Att samla på sig kunskap och kompetens genom kurser och utbildningar är en investering som gynnar både oss som företag och våra anställda.

Personal som trivs


Pia är ett relativt litet bolag vilket på ett naturligt sätt bidragit mycket till vår företagskultur. Vi gillar att umgås tillsammans vilket ofta leder till en runda coup (ett spel) efter lunchen, eller en AW senare på veckan. På samma sätt som att vi gillar att spela spel och umgås så tycker vi även om att utvecklas tillsammans och delar gärna med oss av kunskap för att hjälpa varandra att lyckas.

Hälsa


För oss är hälsa och frihet under ansvar prio för våra anställda. Mår man bra- så gör man bra. Vi erbjuder därför friskvårdsbidrag och möjligheten att arbeta hemifrån tisdag-torsdag. Varje individ får möjligheten att själv styra sin tid, under förutsättningen att man är tillgänglig under dagtid. Vi tror inte på koncept som innebär att chefen detaljstyr varje move, utan väljer att lita på att våra anställda har förmågan att själv planera sin tid så att arbetet blir gjort. Fair right? 🙌

Nu när du vet lite mer om oss, kanske du vill ta en titt på våra tjänster?

Tjänster

Läs mer om hur Pia grundades?

Story

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara en del av vårt team!

Spontanansökan