Lär känns oss på Pia Relations

Vi är Pia Relations
Er framgång är vår framgång, klyschigt men sant. Pia Relations är ett skandinaviskt IT-bolag som grundades år 2018 i hopp om att förändra CRM-branschen. Vi vill utmana marknaden genom att tillhandahålla hög kvalitet till ett ekonomiskt hållbart pris där teknisk kompetens, engagemang och tillit är värdeord vi tar med oss i varje unikt CRM-projekt.
Varför välja oss?
Vi vill ge företag möjlighet att välja rätt CRM i djungeln av system och en trygg partner att vända sig till. Därför har vi valt att inte begränsa vår kunskap och är idag specialister inom flera marknadsledande CRM. I projekt tänker vi alltid långsiktigt och vi bryr oss om vårt rykte. Vi är engagerade i din framgång och nyfikna på hur vi kan hjälpa till. Tack vare vår breda kompetens internt kan vi se komplexa projekt från olika synvinklar och ta oss an varierade uppdrag, allt ifrån mindre lokala till stora globala.
Trygghet för dig som kund
Trygghet, tillit och transparens anser vi är viktiga grundpelare i varje samarbete. Vi vill att du som kund ska veta vad du kan förvänta dig och arbetar därför utifrån fasta konsultpriser, kopplat till förbestämda resultat. Detta gör att vi tillsammans kan undvika oförutsedda kostnader och få tydlig överblick i både projekt och leverans. Vi vill skilja oss från resterande CRM- företag genom att alltid leverera transparent rådgivning i kombination med vinstdrivande lösningar. Kanske är detta anledningen till att majoriteten av våra kunder baseras på rekommendationer.
Personal som trivs
Pia är ett relativt litet bolag vilket på ett naturligt sätt bidragit mycket till vår företagskultur. Vi gillar att umgås tillsammans vilket ofta leder till en runda Coup (ett spel) efter lunchen, eller en AW senare på veckan. På samma sätt som att vi gillar att spela spel och umgås så tycker vi även om att utvecklas tillsammans och delar gärna med oss av kunskap för att hjälpa varandra att lyckas.
Kompetensutveckling och hälsa
Vi tror på varje individs förmåga och intresse att utvecklas och förbättras. Därför erbjuds alla våra anställda kurser för att höja sin kompetens inom respektive arbetsområde. Att samla på sig kunskap och kompetens genom kurser och utbildningar är en investering som gynnar både individ och företag. Precis som utveckling är även hälsa viktigt. Vi erbjuder därför alla våra anställda friskvårdsbidrag och möjlighet att arbeta hemifrån, oavsett världsläge.
Vill du jobba hos oss?
Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara en del av vårt team!
spontanansökan
Vill du jobba med oss?
Vi är specialister på CRM och hjälper dig i förändringsarbete eller projekt. Med ett väl implementerat system och en affärsorienterad strategi kan företagets viktigaste resurser bli ännu bättre.
kontakt