Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 ger dig kombinationen av affärssystem och CRM-system i en smart molnbaserad lösning. CRM-systemet hanterar alla dina kundrelationer, affärer och processer och ger dig en tydlig bild av organisationens prestation. Avdelningarna kan enkelt sammanlänka aktiviteter och följa kundens resa – från första intresse till framtida relation.
Smarta appar för era behov
Alla Microsoft Dynamics 365-produkter bygger på molnbaserade appar och är anpassade efter affärsområden (sälj, marknad, service och fältservicearbete). Välj de appar ni behöver idag och bygg på med fler efter behov. Du kan enkelt skala upp och ner, ta bort användare och applikationer samtidigt som ni endast betalar för den funktionalitet ni faktiskt behöver.

Det finns många fördelar med Microsoft Dynamics 365 och en av dem är just det välkända gränssnittet. Microsoft Dynamics 365 är fullt integrerad med hela Office-familjen vilket innebär att verktyg som Outlook, Word, SharePoint och Excel finns tillgängliga direkt i affärssystemet. Detta hjälper en van användare att snabbt komma i gång och arbeta i Microsoft Dynamics 365 CRM.
CRM är enkelt med Microsoft Dynamics 365- applikationer.
AI-lösningar som skapar värde för din organisation
Tillförlitliga rapporter skapas med hjälp av Microsofts AI-funktion som granskar företagets prestation. Ni kan enkelt jämföra resultat mot KPI:er, kundinsikter och andra nyckeltal vilket ger er ett träffsäkert underlag för beslut.

Med hjälp av Power-BI analyseras all data och information som registrerats i systemet. Resultaten presenteras visuellt och tydligt för dig som beslutsfattare och ger dig insikter och faktabaserade rapporter i realtid. Verktyget fungerar lika bra i webbläsaren som på mobilen och hjälper er att skapa långsiktigt värde för er organisation.
Microsoft för alla organisationer
Microsoft Dynamics 365 är ett agilt verktyg som passar de flesta företag. Vi rekommenderar lösningen till både små, medelstora och stora organisationer. Tack vare de flexibla apparna kan ni bygga upp organisationen i er takt vilket gör Microsoft Dynamics 365 till ett värdefullt verktyg för många företag.
CRM-konsulter specialiserade inom Microsoft Dynamics 365
Vi har konsulter för ditt CRM-projekt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Analys och rådgivning.
Implementering och integration av andra system.
Skräddarsydda layouter och funktionsområden.
Onboarding och workshops.
Förvaltning och support.