Joina vårt team!

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss!
Pia Relations är en snabbt växande konsultbyrå inom CRM med kontor i Sverige och Thailand. Vi letar ständigt efter nya medarbetare som vill bli en del av vårt team. Om du inte hittar någon passande tjänst som utannonseras just nu, tar vi gärna emot ditt CV och matchar ihop det efter framtida behov.
spontanansök
Möt några av dina blivande kollegor
Daniel Ahl - Systemutvecklare
"Det jag gillar mest med att jobba på PIA är sammanhållningen vi har, det känns verkligen som att man arbetar tillsammans med ens andra familj"
Elias Solberg - CRM-konsult
"Här på Pia har jag alltid känt mig välkommen. Folk här är som en liten andra familj och vi har väldigt roligt tillsammans. Kom och bidra till den roliga stämningen du med!"
Sebastian Gidlöf - CRM-konsult
"Det bästa med Pia Relations är få uppleva det engagemang våra kollegor har gentemot varandra och se hur de lyckas inspirera till kreativitet, utveckling och att göra Pia Relations till det fantastiska företag som det kommit till att bli."
Trainee-program
Är du intresserad av IT och vill lära dig mer om CRM-system? Bra val! 😊 IT - branschen fortsätter att växa och där även arbetsmöjligheterna. I vårt traineeprogram vill vi lära dig allt vi kan, här får du både teoretisk och praktisk erfarenhet inom CRM med chans till anställning efter avslutad treinee-period. Låter detta som någonting för dig? Vi ser fram emot att läsa ditt CV.
spontanansök