Joina vårt team!

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss!

Pia Relations är en snabbt växande konsultbyrå inom CRM-system med kontor i Sverige och Thailand. Vi letar ständigt efter nya medarbetare som vill bli en del av vårt team. Om du inte hittar någon passande tjänst som utannonseras just nu, tar vi gärna emot ditt CV och matchar ihop det efter framtida behov.

Spontanansökan

Möt några av dina blivande kollegor

Daniel Ahl

CRM-konsult
"Det jag gillar mest med att jobba på PIA är sammanhållningen vi har, det känns verkligen som att man arbetar tillsammans med ens andra familj"

Martina Sohl

Marknadsansvarig
"För mig är en positiv attityd kring kreativitet viktig i valet av arbetsplats- någonting som Pia verkligen lyckats med. Att få möjlighet att påverka sin arbetsplats och se en idé bli till verklighet är så roligt!"

Albin Hortell

Säljare
"Det bästa med att jobba på PIA Relations är det tätt sammansvetsade teamet. Vi har alltid kul tillsammans samtidigt som vi delar ett genuint intresse för vad vi arbetar med. Vi har högt i tak, där frågor bemöts med ett genuint intresse och leder till öppna, intressanta och lärorika diskussioner"


Trainee-program

Är du intresserad av IT och vill lära dig mer om CRM-system? Bra val! 😊 IT - branschen fortsätter att växa och där även arbetsmöjligheterna. I vårt traineeprogram vill vi lära dig allt vi kan, här får du både teoretisk och praktisk erfarenhet inom CRM-system med chans till anställning efter avslutad treinee-period. Låter detta som någonting för dig? Vi ser fram emot att läsa ditt CV.

Skicka in CV