HubSpot CRM
HubSpot CRM ger er alla verktyg ni behöver för att bemästra försäljning, marknadsföring och service på ett smart och effektivt sätt.
Kundcentrerat CRM
HubSpot CRM är byggt från ett Inbound Marketing-perspektiv. Det är en kundcentrerad metod som går ut på att generera fler kvalificerade leads. I det användarvänliga systemet hittar ni alla verktyg ni behöver för att förstå, kommunicera och bearbeta leads så att ni kan generera mer försäljning och upprätthålla långvariga kundrelationer.
Smarta funktioner och Marketing Automation
CRM-systemet kommer med en rad tidsbesparande produktivitetsverktyg. Inbyggda påminnelser, chatbots och automatiserade mejlsvar är bara en bråkdel av alla funktioner som finns tillgängliga.
Analys och rapportering
Det inbyggda analysverktyget gör det enkelt för er att spåra vilka e-postmeddelanden, trafikkällor och övriga aktiviteter som genererar flest konverteringar. Det hjälper er att förstå mottagarens intressen och optimera er marknads-, service- och säljprocess.
HubSpot för små och medelstora företag.
Vi rekommenderar HubSpot främst till små och medelstora företag som söker ett användarvänligt och enkelt verktyg att arbeta med.

HubSpot erbjuder en gratisversion av CRM-systemet med ett flertal nyttiga funktioner som kan räcka en god bit på vägen. Är det däremot fler avdelningar som ska använda systemet rekommenderar vi betalversionen som ger er tillgång fler verktyg och bättre funktionalitet.
CRM konsulter specialiserade inom HubSpot
Vi har konsulter för ditt CRM-projekt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Analys och rådgivning.
Implementering och integration av andra system.
Skräddarsydda layouter och funktionsområden.
Onboarding och workshops.
Förvaltning och support.