Frontend- & Backenutvecklare
Pia Relations har både frontend- och backendutvecklare som arbetar med alla funktioner i ditt CRM-system och ser till så att det digitala flödet fungerar precis som det ska.

Våra utvecklingskonsulter har bred erfarenhet av system och har hjälpt företag inom olika branscher att hitta unika lösningar för positiva och lönsamma kundupplevelser.

Under ett projekt arbetar våra utvecklingskonsulter i nära samarbete med dig som kund och applikationskonsulten för att uppnå korrekt kravställning och integration. Utvecklarens arbetsuppgifter består av systemutveckling, migrering, buggfixning, kodning och annat relaterat till systemet. Det påverkar användarupplevelsen och märks i navigering, flöden, färger, fält och andra visuella aspekter.

Våra konsulter gör även regelbundna systemtest och felrättningar samt håller utbildning inom systemet för att alla användare snabbt ska få tillgång till den nya CRM-lösningen.
Vilka program arbetar utvecklingskonsulten främst med?
Utvecklarna arbetar främst med utveckling av UI-komponenter och bakgrundsprocesser för CRM-miljöer i programmeringssystem som JavaScript, Apex, SOQL, API, CRM-instanser med fler.
Vilka CRM-system kan utvecklarna?
För att en utvecklingskonsult ska kunna anpassa och utveckla system krävs det att man implementerar ett anpassningsbart CRM. Våra utvecklingskonsulter arbetar främst med att utveckla system som Salesforce.
Möt några av våra konsulter
Daria Eremina - Systemutvecklare
Daria är en analytisk systemutvecklare med stort intresse för programmering och förbättring av processer. Hon arbetar målfokuserat och strävar alltid efter att leverera hållbara lösningar med fokus på kundnytta.
Ymje Sköld - Systemutvecklare
Ymje är en engagerad utvecklare som trivs bäst i en fokuserad miljö. Hennes drivkraft ligger i problemlösning och att alltid leverera extraordinära resultat med fokus på slutanvändaren.
Daniel Karlsson - Applikationskonsult
Daniel är expert inom system och optimering av processer. I hans arbete är han ansvarstagande och har god förmåga att förklara komplexa lösningar på ett pedagogiskt sätt. Han trivs med ett högt tempo och är van vid att arbeta mot kontinuerliga leveranser i större projekt.
Är du i behov av konsult?
Vi har konsulter för ditt CRM-projekt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Analys och rådgivning.
Implementering och integration av andra system.
Skräddarsydda layouter och funktionsområden.
Onboarding och workshops.
Förvaltning och support.