CRM-konsulter

Med oss som partner får ni stöd av ett stabilt konsultteam med specialister inom system, processer, optimering, anpassning och mer. Vi implementerar och anpassar CRM-system som hjälper företag att nå sina mest komplexa affärsmål – med lösningar för både små och stora organisationer.
Pia Relations CRM-konsulter
Vi har konsulterna för ditt nästa CRM-projekt och finns tillgängliga för specifika uppdrag eller längre projekt. Kontakta oss så tar vi reda på hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
kontakt
Arbeta tillsammans med oss
Vi är problemlösare som ställer frågor, förändrar och förbättrar.

Att leverera CRM-lösningar kan många, men att förstå det verkliga behovet, bryta invanda mönster och hantera utmaningar kräver transparens och samarbete. Vi är därför noga med att hålla dig som kund uppdaterad och komma med råd och insikter under projektets gång. Genom gott samarbete kan vi tillsammans påverka resultatet och vända gårdagens utmaningar till morgondagens möjligheter.
Kontakta oss!
Ring, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär så får du prata med någon  av våra crm-experter.
Hantering av personuppgifter
Vid kostnadsfria nedladdningar och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Pia Relations för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Pia Relations digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Pia Relations för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.Jag är införstådd med att jag, som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Pia Relations: support@piarelations.com eller via telefon: +46 8 555 240 40
Tack för att du kontaktar oss!
Vi hör av oss till dig så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.