Vi blir partners med Scrive
Blogg
|
50 sekunders läsning

Vi kan nu stolt annonsera att vi blir partners med Scrive -Nordensledande bolag inom elektroniska signeringslöningar.

Vår passion är att hjälpa företag att effektivisera arbetsprocesser genom smarta digitala lösningar. Med Scrive som partner kan vi nu erbjuda alla våra kunder en smart e-signeringslösning som går att koppla samman direkt med ert CRM-system. Detta gör att ni enkelt kan exportera data direkt från era avtal till ert system, utan att behöva lägga in någonting manuellt.

Scrives omnikanal tillåter er även att skicka och signera avtal var ni än befinner er. Detta innebär att ni kommer ha tillgång till smidiga och säkra avtal direkt i ert Salesforce-system, som gör att ni inte längre behöver tänka på att ladda ner PDF-filer, scanna in dokument och annat liknande arbete som vanligtvis annars kommer med signering.

För oss på Pia är IT-säkerhet väldigt viktigt, någonting som vi även delar med Scrive. Deras digital försegling med stöd av blockchain-teknik säkrar integriteten av era underskrivna dokument. Detta innebär att ändringar i avtalet kräver alla inblandade parters godkännande, vilket i sin tur hjälper till att skydda mot och påvisaförfalskningar.

Är du lika imponerad som oss av detta system? Hör av dig så berättar vi mer!