Automations- och
applikationskonsult
Vill du implementera ett nytt CRM-system eller göra anpassningar i ditt befintliga? Då hjälper våra automations- och applikationskonsulter dig! Vi inför ledande system som Salesforce.
Alla företag är unika med varierande krav och målsättningar. Därför är det extra viktigt att arbeta med en partner som förstår vikten av ett välanpassat CRM som är noga integrerat med företagets vision.

Våra automations- och applikationskonsulter är experter på system och implementerar CRM som skapar värde för både företag, anställda och kunder. Vi inför både standardiserade CRM-system med mindre funktionalitet och skräddarsydda med anpassade funktioner och automationer. Självklart ser vi även till att integrera alla nödvändiga verktyg i ert CRM-system såsom Outlook, Dropbox, Slack och EPR-system med flera för att enkelt få tillgång till all viktig information på en och samma plattform.

Under implementationsprocessen erbjuds kontinuerliga uppföljningar och rådgivning för att maximera er CRM-investering.
Möt några av våra konsulter
Jesper Sörman - CRM-konsult
Jesper är målfokuserad och van vid att leda projekt. Han är lyhörd och duktig på att omvandla kundens behov till mätbara lösningar och vinstdrivande arbetsprocesser. Han strävar alltid efter att hålla sin tekniska kompetens uppdaterad och trivs tillsammans med ett och fokuserat team.
Daria Eremina - Systemutvecklare
Daria är en analytisk systemutvecklare med stort intresse för programmering och förbättring av processer. Hon arbetar målfokuserat och strävar alltid efter att leverera hållbara lösningar med fokus på kundnytta.
Shahin Dehgani - Applikationskonsult
Shahin är lösningsorienterad och brinner för att implementera mätbara och vinstdrivande CRM. Han är bra på att prioritera och strävar alltid efter att skapa genomtänkta processer av högsta kvalitet.
Är du i behov av konsult?
Vi har konsulter för ditt CRM-projekt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Analys och rådgivning.
Implementering och integration av andra system.
Skräddarsydda layouter och funktionsområden.
Onboarding och workshops.
Förvaltning och support.